Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-28@00:25:03 GMT

نخبگان تا ۳۱ تیرماه فرصت دارند

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۲۷۳۶۵

نخبگان تا ۳۱ تیرماه فرصت دارند

مدیر عامل بنیاد فرهنگی البرز از زمان نام نویسی دانش آموزان در سامانه این بنیاد تا آخر تیرماه جاری خبر داد و گفت: مبلغ شش میلیارد تومان جایزه نقدی برای نخبگان این دوره تعیین شده است.

به گزارش خبرنگار حج و اوقاف ایران اکونومیست، حیدر ارشدی در نشست مشترک با برخی از مسئولان آموزش و پرورش با بیان اینکه جایزه نقدی توسط این بنیاد در دو بخش نخبگان و دانش آموزان برای سال جاری اختصاص یافته است، اظهار داشت: جایزه البرز ۱۴۰۱ در بخش  دانش‌آموزی به مناسبت شصتمین سال تأسیس این بنیاد آبان ماه سال جاری برگزار و در آن از ۶۰ دانش‌آموز نخبه کشور تجلیل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نشست مشترک حیدر ارشدی مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز و عباس سلطانیان مدیرکل دفتر آموزش متوسطه دوره دوم وزارت آموزش و پرورش با موضوع آشنایی با جایزه بنیاد البرز در بخش دانش‌آموزی برگزار شد.

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه دوره دوم وزارت آموزش و پرورش در این نشست مشترک که به‌صورت زنده از اینستاگرام نیز پخش شد در سخنانی گفت: مطابق توصیه‌های مقام معظم رهبری تکالیف بسیار مهمی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش  بر عهده ماست. یکی از تکالیف این سند تربیت همه‌جانبه دانش آموزان است. ما در این زمینه قطعاً نیاز به مشارکت تمام وزارتخانه‌ها و مؤسسات فرهنگی داریم.

عباس سلطانیان با بیان اینکه سال‌هاست که با نیت خیر مرحوم حسینعلی البرز بنیادی شکل گرفته که دانش آموزان مستعد را رصد و شناسایی می‌کند، افزود: ما تفاهم‌نامه‌ای با بنیاد فرهنگی البرز به امضا رسانده‌ایم که هدف اصلی آن ترویج فرهنگ علم‌آموزی و تجلیل از نخبگان دانش‌آموز کشور است.

وی ایجاد انگیزه در دانش آموزان و آشنایی آن‌ها با فرهنگ وقف را از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه برشمرد و گفت: بخشنامه‌ای هم به سراسر کشور ابلاغ کردیم که در آن ضمن اشاره به ظرفیت‌های وزارت آموزش و پرورش، فرایند انتخاب دانش آموزان برتر و معیارهای آن را ذکر کرده‌ایم.

وی یادآور شد: یک‌میلیون و ۱۶۱ هزار دانش‌آموز در دوره اول متوسطه در پایه نهم، ۶۰۰ هزار نفر دانش‌آموز در دوره دوم متوسطه در پایه دوازدهم رشته ای نظری و ۳۰۹ هزار دانش‌آموز در پایه دوازدهم هنرستان‌های  فنی و حرفه‌ای و کار و دانش مشمول این طرح هستند که مجموعاً یک جامعه آماری دومیلیون‌نفری را در این بخشنامه رصد خواهیم کرد.

حیدر ارشدی مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز نیز در این نشست ضمن تقدیر از نگاه مثبت و رویکرد حمایتی مجموعه وزارت آموزش و پرورش در تعامل با بنیاد البرز، انتخاب برترین‌های علمی کشور را در انگیزه‌مند کردن دانش آموزان بسیار مهم برشمرد و گفت: جایزه البرز ۱۴۰۱ در بخش  دانش‌آموزی به مناسبت شصتمین سال تأسیس این بنیاد آبان ماه سال جاری برگزار و در آن از ۶۰ دانش‌آموز نخبه کشور تجلیل خواهد شد.

وی در ادامه به ارائه توضیحاتی پیرامون فراخوان جایزه البرز ۱۴۰۱ در بخش دانش‌آموزی که در اوایل سال جاری منتشر شده پرداخت و گفت: زمان عضویت و ثبت‌نام دانش آموزان در سایت بنیاد البرز (https://alborzprize.ir) حداکثر تا پایان تیرماه است که به هیچ‌وجه تمدید نخواهد شد.

ارشدی تأکید کرد: فقط دانش‌آموزانی که تا پایان تیرماه در سایت بنیاد فرهنگی البرز ثبت‌نام کرده‌اند می‌توانند مدارک و مستندات خود را از اول مردادماه تا دهم شهریورماه در سایت بارگذاری کنند. زمان آغاز بارگذاری برای دانش آموزان پایه نهم از اول مرداد و برای دانش آموزان پایه دوازدهم از دهم مرداد سال جاری است.

وی یادآور شد: مرحله بعد پالایش این مستندات و راستی آزمایی آن‌ها از مراجع ذی‌ربط و بحث داوری و انتخاب دانش آموزان نخبه است.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز از اختصاص شش میلیارد تومان جایزه نقدی توسط این بنیاد در دو بخش نخبگان و دانش آموزان در سال جاری خبر داد و گفت: جایزه بنیاد البرز ۱۴۰۱ در بخش نخبگان اردیبهشت‌ماه سال جاری برگزار شده است.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: سازمان اوقاف و امور خیریه ، البرز ، وزارت آموزش و پرورش

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان اوقاف و امور خیریه البرز وزارت آموزش و پرورش وزارت آموزش و پرورش بنیاد فرهنگی البرز البرز ۱۴۰۱ در بخش دانش آموزان بنیاد البرز دانش آموزی دانش آموز سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۷۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش گفت: خوشبختانه علی‌رغم مخالفت‌های بسیاز زیاد، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در دولت به تصویب رسید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، نادر کریمی بیرانوند پیش‌از ظهر امروز در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران که در آموزش و پرورش کردستان برگزار شد ضمن تبریک هفته معلم، اظهار داشت: یکی از موارد بسیار مهم سند بنیادین وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان است به گونه‌ای که دانش‌آموز در پایان دوره تحصیلی خود مهارتی برای ورود به بازار کار را کسب کرده باشد.

وی گفت: بسیاری از دانش‌آموزان در رشته‌های نظری بعد از فارغ‌‌التحصیلی توانایی برقراری ارتباط با بازار کار را ندارند و دلیل آن این است که 6 ساعت آموزشی که در اختیار داریم ساعت اقتصادی برای دانش‌آموز به درستی انجام نشده است.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه موضوع مهارت‌آموزی بسیار حائز اهمیت است، خاطرنشان کرد: در دوسال اخیر این موضوع با جدیدت پیگیری شده و خوشبختانه روز چهارشنبه هفته گذشته علی‌رغم مخالفت‌های بسیاز زیاد، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در دولت به تصویب رسید.

وی با بیان اینکه به واسطه برگزاری 2 کار بزرگ در استان کردستان حضور پیداکرده‌ایم، افزود: امسال دوره‌های توانمند‌سازی مدیران مدارس شبانه‌روزی برای مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در سه قطب غربی، مرکزی و شرقی کشور را در دستور کار قرار داده‌ایم و بر این اساس این دوره در مدارس شبانه‌روز استان کردستان نیز اجرا خواهد شد.

بیرانوند تصریح کرد: به منظور تحقق ترویج روحیه کار‌آفرینی دانش‌آموزان و آشنایی آنان با مهارت‌های بومی محلی، نمایشگاهی با عنوان نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌‌روزی در سنندج برگزار شده است.

وی با بیان اینکه تغییر ساختار آموزشی دوره متوسطه را در دستور کار قرار دادیم، اظهار کرد: با تغییر ساختار آموزشی، حدودا 300 ساعات آموزش مهارت‌آموزی در طول سه سال تحصیلی برای هر دانش‌آموز پیش‌بینی شده است که بعد از این دوره دانش‌‌آموز مهارت کافی برای ورود به بازار کار را کسب خواهد کرد.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری با بیان اینکه مدراس شبانه‌روزی استان ظرفیت مناسبی برای کسب مهارت دانش‌آموزان است، عنوان کرد: باید از فضای این مدارس استفاده و تجربیات به دست آمده را به مدارس کل کشور انتقال داد.

وی اظهار کرد: خوشبختانه هنرستان‌های استان تجهیزات لازم جهت برگزاری دوره‌های مهارت آموزی را دارند و جدا از این مورد، این ماموریت از طریق استاد شاگردی و همچنین سازمان فنی و حرفه‌ای انجام خواهد شد.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنان خود اذعان کرد: یکی از مشکلات عمده آموزش و پرورش کمبود نیرو است که این مشکل حداقل تا چهار سال آینده نیز تداوم خواهد داشت. بازنشستگی همکاران و پذیرش کم نیروی جدید در سالیان اخیر، ما را با کمبود شدید نیرو مواجه کرد.

بیرانوند با ذکر اینکه خوشبختانه امسال با شناسایی نقاط ضغف این روال تغییر خواهد کرد، اضافه کرد: در استان کردستان نیز با کمبود نیرو  مواجه هستیم و برای جبران از نیروهای بازنشسته استفاده کردیم و 9 هزار ساعت آموزش در حوزه نظری به صورت غیر موظف انجام شد.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • تلاش معلم شهرکردی برای آموزش دانش آموزان منطقه عشایر نشین
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فتاوری «وعده صادق»
  • روایت یک معلم درحوزه تدریس به دانش آموزان خاص
  • افزایش جایزه جشنواره البرز به برگزیدگان / ۱۰ میلیارد برای ۶۲ نخبه علمی + فیلم