Web Analytics Made Easy - Statcounter

در شصتمین سالگرد تأسیس بنیاد فرهنگی البرز با اعطای جایزه ملی این بنیاد، از عزیز شهرکی و رضا غیور دو دانشجوی دکتری دانشگاه صنعتی شریف تجلیل بعمل آمد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همایش معرفی و تقدیر از برندگان جایزه البرز ۱۴۰۱ بمناسبت شصتمین سال تاسیس بنیاد فرهنگی البرز، عصر روز چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت ماه با حضور شخصیت‌های علمی و فرهنگی در سالن همایش‌های هتل ارم برگزار و از نخبگان علمی، دانشمندان، دانشجویان برتر کشور، طلاب و مخترعان برگزیده تقدیر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این مراسم در بخش تقدیر از دانشجویان، ۴۳ دانشجو برنده جایزه البرز ۱۴۰۱ شدند؛ که در این میان از دو دانشجوی مقطع دکتری دانشگاه صنعتی شریف؛ عزیز شهرکی (دکتری مهندسی و علم‌مواد) و رضا غیور (نانو فناوری) با اعطای جایزه تقدیر بعمل آمد.

بنیاد البرز که از زمره موقوفات مرحوم حسینعلی البرز است با هدف کمک به اشاعه فرهنگ متعالی در کشور و تجلیل از مقام علمی دانشمندان و پژوهندگان برتر ایرانی در سال ۱۳۴۲ خورشیدی تاسیس شده است. جایزه البرز موسوم به نوبل ایرانی با پیشینه‌ای ۶۰ ساله از اندیشه و سرشت پاک مرحوم حسینعلی البرز نشات گرفته است.

شاخص‌های اهدای این جایزه صرفا منحصر به ابعاد علمی نیست و سه شاخص عمده از جمله تسکین آلام بشری، اشاعه فرهنگ ایرانی و اینکه چقدر یک فرد به معرفی کشور در جهان کمک کرده در نظر گرفته می‌شود.

در سال‌های اخیر این بنیاد رو به اهدای جایزه به برگزیدگان آورده و جایزه آن به نوبل ایران مشهور شده است. زیرا یکی از با قدمت‌ترین و با سابقه‌ترین جایزه‌های علمی کشور است. در واقع براساس شاخص‌هایی افرادی از جامعه علمی را انتخاب می‌کنند.

امسال به مناسبت شصتمین سال تاسیس بنیاد البرز به ۵ استاد، ۵ مخترع، ۴۳ دانشجو شامل؛ ۱۰ دانشجوی رشته پزشکی و ۳۳ دانشجوی علوم پایه، فنی و مهندسی و انسانی و ۷ نفر از طلاب برگزیده جایزه اهدا شد.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف با برگزیدگان جایزه ملی البرز گفتگویی بعمل آورد که ماحصل این گفتگو را در زیر بخوانید:

بنیاد فرهنگی البرز در سال ۱۳۴۲ به همت مردی خیراندیش و نیک سیرت، زنده یاد حسینعلی البرز تاسیس شد. ایشان تمام زندگی خودشان را وقف امور علمی و فرهنگی کردند. از جمله این موقوفات جایزه البرز می‌باشد. این جایزه با هدف کمک به اشاعه فرهنگ کسور و تجلیل از مقام علمی دانشمندان برتر ایرانی اعطا می‌گردد.

دریافت این جایزه یک افتخار بزرگ برای بنده است. زیرا مرحوم حسینعلی البرز جز اولین هیئت امنای دانشگاه صنعتی شریف بودند.

از جمله فعالیت‌های بنده برای کسب این افتخار؛ دانشجوی نمونه کشور در سال ۱۴۰۰، دانشجوی نمونه دانشگاه صنعتی شریف، دانشجوی نمونه پژوهشی دانشکده مهندسی و علم مواد، چاپ ۱۵ مقاله خارجی و داخلی، چاپ ۴ کتاب، یک سال مدرس دانشگاه پیام نور، عضو فعال و مدرس کانون هنر‌های تجسمی دانشگاه شریف، مسئول فرهنگی شهرک محل زندگی، انجام چندین پروژه صنعتی، مشاوره رایگان ساخت کوره در صنعت و فضای مجازی، ۲ سال مدیر مهندسی فروش و تولید یک شرکت خصوصی، ساخت چندین قطعه صنعتی، داور مسابقات سرامیک دانشگاه، سخنران علمی و صنعتی در دانشگاه شریف، دانشجوی رتبه ممتاز دوره دکتری با معدل ۱۸.۸۸ و رتبه سوم گرایش ارشد با معدل ۱۷.۳۳ می‌باشد.

این جایزه متعلق به تمام افرادی هست که در این مسیر یار و یاور بنده بوده‌اند که مهم‌ترین این افراد، خانواده، استادان و دوستانم هستند. در نهایت آرزوی موفقیت برای تمام اعضای خانواده دانشگاه صنعتی شریف را دارم.

بسیار باعث افتخار و خوشحالی است که توانستم با لطف و یاری خداوند، جایزه ملی بنیاد البرز (معروف به نوبل ایرانی) که قدیمی‌ترین و معتبرترین جایزه علمی کشور است را در بخش نخبگان کسب کنم.

مرحوم البرز با اندیشه‌ای نیکو و سرشتی پاک بنیادی را پایه‌گذاری کرد تا نه تنها دانشمندان و نخبگان علمی بلکه تمامی ملت ایران بتوانند از پرتو حمایت‌های این بنیاد در جهت زندگی بهتر و کاهش آلام بشری بهره ببرند. از مدیر عامل بنیاد ملی البرز مهندس ارشدی و تمام همکارانشان که فصل نوینی در فعالیت‌ها و حمایت‌های بنیاد رقم زدند بسیار سپاسگزارم و قطعا این جایزه، تشویقی برای من و سایر دوستان برای ساختن آینده‌ای هر چه بهتر از ایران عزیز خواهد شد.

نگارش بیش از ۷ مقاله در مجلات معتبر علمی و بیش از ۵ مقاله در کنفرانس‌های معتبر ملی و بین‌المللی، حضور در پروژه‌های علمی ملی و بین‌المللی، کسب رتبه برتر در جشنواره‌ها و مسابقات علمی بنیاد ملی نخبگان و همچنین کسب جوایز بنیاد ملی نخبگان اعم از جایزه شهید احدی و جایزه شهید صیاد شیرازی، بخشی از فعالیت‌های علمی اینجانب برای کسب جایزه ملی بنیاد البرز بوده است.

فرصت مناسبی است تا از خانواده عزیزم بخصوص مادرم که همواره و در تمام مراحل پشتیبان من بودند و همچنین استادان عزیز و گرانقدرم که در این مسیر همواره یار و همراه من بودند تشکر و قدردانی کنم.

یاد و خاطره مرحوم البرز گرامی و همیشه جاودان

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جایزه بنیاد ملی نخبگان دانشگاه شریف دانشمندان دانشگاه صنعتی شریف حسینعلی البرز بنیاد البرز جایزه البرز جایزه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۸۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری هرمزگان، عادل شهرزاد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان در حاشیه بازدید از نمایشگاه بین‌ المللی لاستیک و پلاستیک در کشور چین اظهار داشت: دستاورد بازدید از نمایشگاه‌های تخصصی خارجی، افزایش سطح تعاملات و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در تولیدات صنایع کوچک و بزرگ استان خواهد بود چراکه یکی از سیاست‌های استان توسعه واحدهای پایین دستی با استقرار در شهرک‌های صنعتی و حمایت از این واحدهای صنعتی است.

عادل شهرزاد با اشاره به ۷ ناحیه صنعتی راه‌اندازی شده در سال گذشته، افزود: آشنایی تولید کنندگان و صنعتگران با تجهیزات و ماشین‌آلات جدید در محیط‌های نمایشگاهی بین المللی می‌تواند در ارتقا کیفیت تولیدات و افزایش سطح صادرات مؤثر باشد که تسهیلات تکمیلی تبصره ۱۸ برای تجهیز واحدهای تولیدی به ماشین آلات به روز و مورد نیاز واحدهای تولیدی در نظر گرفته شده است.

وی رونق بخشی به شهرک‌ها و نواحی صنعتی را جز سیاست‌های اقتصادی استان برشمرد و افزود: در بازدیدی که از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک انجام شد مذاکرات دوجانبه بیشتری بین تولیدکنندگان شکل گرفت که در توسعه تولیدات فعلی و ایجاد صنایع جدید در راستای تکمیل زنجیره ارزش و ایجاد اشتغال پایدار اثر بخش خواهد بود.

کد خبر 6089526

دیگر خبرها

  • جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان
  • تجلیل از نخبگان قرآنی در استان البرز
  • محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیئت علمی لغو شد
  • فصلنامه ریاضیات و علوم محاسباتی دانشگاه صنعتی قم اسکوپوس شد
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • افزایش جایزه جشنواره البرز به برگزیدگان / ۱۰ میلیارد برای ۶۲ نخبه علمی + فیلم
  • محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی لغو شد
  • برگزاری گردهمایی استانی مجموعه‌های نخبه‌پرور یزد و اصفهان
  • چگونه شریف در محله تاریخی طرشت ستاره خاورمیانه شد؟
  • ۵ نفر از کارگران نمونه البرز تجلیل شدند