Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت و مدیر واحد تحقیق و توسعه یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان به عنوان دانشمند برگزیده کشور در سال ۱۴۰۱ معرفی شد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی این شرکت دانش بنیان، مهران رضایی، مدیر واحد تحقیق و توسعه این شرکت دانش بنیان فعال در حوزه نفت و گاز و عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران، به انتخاب بنیاد فرهنگی البرز، به عنوان دانشمند برگزیده کشور در سال ۱۴۰۱ برگزیده و موفق به کسب "جایزه ملی البرز" شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

"جایزه بنیاد البرز" به ‌عنوان یکی از نمادهای شایستگی و برتری علمی در سطح کشور شناخته می‌شود که از سال ۱۳۴۲ در دستور کار بنیاد فرهنگی البرز قرار دارد.

این شرکت دانش‌بنیان به عنوان پیشگام تولید کاتالیست برای صنایع فولاد، پتروشیمی و پالایش در کشور شناخته می‌شود که تاکنون موفق به تولید بیش از ۳۰ نوع از انواع کاتالیست‌های مختلف صنایع کشور شده است. به طوری که تاکنون ۲۴ ریفرمر فولادی کشور با کاتالیست‌های شرکت نفت و گاز سرو در مدار تولید قرار گرفته‌اند. 

از دیگر افتخارات رضایی که قبلا نیز بعنوان یک درصد دانشمند برتر جهان از سوی موسسه تامپسون-رویترز معرفی شده بود، می‌توان به برگزیده جشنواره جوان خورازمی، برگزیده جشنواره ملی فولاد ایران، محقق، پژوهشگر برتر کشوری و استانی در چندین سال متوالی و ... اشاره کرد.

وی در حال حاضر نیز داور چندین نشریه معتبر علمی است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: جایزه ملی البرز ، شرکت‌های دانش‌بنیان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: جایزه ملی البرز شرکت های دانش بنیان دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۰۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری رویدادی با مشارکت معاونت علمی، جهاد دانشگاهی، صندوق نواوری و شکوفایی، کانون مدیریت مالکیت فکری و قوه قضائیه برگزار شد.

در این رویداد روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور ضمن تاکید بر اینکه مالکیت فکری باید به صورت جدی در کشور مورد توجه قرار گیرد، گفت: معتقدیم اگر قرار باشد ساختمان و بنای اقتصاد دانش بنیان در کشور بنا شود نیاز به بن سازه‌ای دارد که این بن‌سازه فقط مالکیت فکری است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور مزیت نسبی اقتصاد دانش بنیان را ارزشی دانست که توسط علم و فناوری در مقابل دارایی‌های فکری ایجاد می‌کند و گفت: ما سال‌ها در حوزه اقتصاد دانش بنیان و توسعه شرکت‌های دانش بنیان کار کرده‌ایم ولی مشاهدات نشان می دهد حدود ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا مربوط به دارایی‌های نامشهود است.

دهقانی ضمن بیان این مطلب که ان چیزی که برای شرکت‌ها ایجاد ارزش می‌کند، نیروهای‌ انسانی، فناوری‌ها، اعتبار و برند است، خاطرنشان کرد: در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم و باید با سرعت بسیار زیادی در حوزه مالکیت فکری، ارزیابی و اعتبار بخشی کاری کنیم.

معاون علمی رئیس جمهور همچنین از توافق با مدیر وایپو (سازمان جهانی مالکیت فکری) برای برگزاری دوره‌هایی در حوزه مالکیت فکری برای اعتباربخشی به مجموعه های کارگذاری در ایران خبر داد و گفت : امیدواریم به زودی چندین تجربه موفق را در حوزه دارایی های نامشهود شرکت های دانش بنیان داشته باشیم.

وی با بیان این مطلب که ۹۰ درصد دارایی‌های شرکت‌های دانش بنیان دارایی‌های نامشهود است، گفت: امیدوارم با توجه به عزم جدی که در مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری وجود دارد به زودی شاهد یک نظام کارا برای ارزیابی و اعتبار بخشی در کشور باشیم.

کد خبر 6090812 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • افزایش جایزه جشنواره البرز به برگزیدگان / ۱۰ میلیارد برای ۶۲ نخبه علمی + فیلم
  • سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود