Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@14:55:24 GMT

برترین‌های شصتمین جایزه البرز تقدیر شدند

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۳۹۳۲۳

برترین‌های شصتمین جایزه البرز تقدیر شدند

همایش شصتمین جایزه البرز در بخش دانشمندان، مخترعان، دانشجویان و طلاب برگزار شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، همایش معرفی و تقدیر از برندگان جایزه البرز 1401 در بخش نخبگان عصر امروز (چهارشنبه، 28 اردیبهشت ماه) با حضور شخصیت‌های علمی و فرهنگی در سالن همایش‌های هتل ارم برگزار شد.

در ابتدای این مراسم حیدر ارشدی مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز  با بیان اینکه جایزه البرز سابقه 60 ساله دارد، گفت: امروز جامعه بیش از هر زمان دیگر به سنت وقف در حوزه علم نیاز دارد از این رو، اقدامات  موثری برای آشنایی مردم با جایزه البرز صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه درمجموع چهار میلیارد تومان از محل درآمدهای موقوفه البرز به برندگان جایزه در سال 1401 اعطا می‌شود، اظهار داشت: این هدایا شامل 43 نفر در بخش دانشجویی اعم از 10 نفر در رشته‌های علوم پزشکی و 33 نفر در رشته‌های علوم پایه، فنی مهندسی و انسانی که به آنها جایزه 50 میلیون تومانی همراه با لوح تقدیر و تندیس جایزه اعطا می‌شود.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز در ادامه بیان کرد: در بخش مخترعان به پنج نفر جایزه 70 میلیون تومانی همراه با لوح تقدیر و تندیس جایزه، در بخش طلاب به هفت نفر جایزه 50 میلیون تومانی همراه با لوح تقدیر و تندیس جایزه و نهایتاً در بخش دانشمندان به پنج نفر جایزه 220 میلیون تومانی همراه با لوح تکریم نشان البرز اعطا می‌شود.

مراحل داوری جایزه البرز 1401 تعیین شد/ برگزاری آئین اعطای جوایز در اردیبهشت‌ماهخاموشی خبر داد: افزایش 2 برابری برگزیدگان دانش‌آموزی جایزه البرز در سال آینده

همچنین حجت الاسلام‌والمسلمین سیدمهدی خاموشی در ادامه این همایش با بیان اینکه تقوا مراتبی دارد، اظهار کرد: در قرآن در کنار تاکید بر آراستگی به تقوا، بر انفاق تاکید و تصریح شده کسی که از بخل نفس تقوا بورزد، رستگار می‌شود.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه ادامه داد: مرحوم حسینعلی البرز چنین تقوایی داشت و فارغ از بخل نفس چنین میراث ماندگاری را از خود به یادگار گذاشت.

وی با بیان اینکه این سوال به کرات مطرح می‌شود که سازمان اوقاف با اموال خود چه می‌کند؟، تصریح کرد: یک نمونه آنکه از سال 97 تاکنون که مدیریت سازمان را بر عهده گرفته‌ام جایزه البرز هر سال افزایش چشمگیر داشته و برای سال آینده هم این جایزه 50 درصد افزایش می‌یابد.

حجت الاسلام خاموشی با بیان اینکه جایزه البرز می‌تواند به طرق دیگر هم اعطا شود، مثلاً حمایت از نظریات علمی و اختراعات، اینچنین این جایزه صرفا به برگزاری همایش و تقدیر  محدود نمی‌شود؛ اظهار داشت: فعالیت های سازمان اوقاف در حد چند وزارتخانه است، برای مثال در حوزه درمان به تعرفه‌های درمانی کمک کرده‌ایم.

رئیس سازمان اوقاف با اشاره به حدیث امام کاظم علیه السلام که فرمودند: عقل توام با علم است، ادامه داد: از شما نخبگان تقاضا دارم که همت داشته باشید، عزت اسلامی ایرانی ما با همت‌های بلند شما گره خورده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: دانشمند اسلامی، انقلابی باید مومن و مسئولیت‌پذیر باشد وگرنه علم و کارش برکت نخواهد داشت. از شما تقاضا دارم به داد علم و آینده بشر برسید.

 

در ادامه این همایش و در بخش نخست تقدیرها، برندگان جایزه البرز در گروه نخبگان معرفی شدند، اسامی آنها به شرح ذیل است:

دکتر امید اخوان، عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

دکتر مریم حسینی، استاد دانشگاه الزهرا(س)

دکتر مهران رضایی استاد دانشگاه علم و صنعت

دکتر نیما رضایی

دکتر عبدالجلیل کلانترهرمزی، استاد تمام دانشگاه شهید بهشتی

از این دانشمندان با جایزه نقدی 220 میلیون تومانی، لوح تکریم و نشان البرز تقدیر به عمل آمد.

هومان بابااولادی، عبدالرحمان حسینی فر، جعفر شبانی سفلی، آرش قاضی تبار و امیربهادر مرادی خو پنج مخترعی بودند که در شصتمین همایش البرز با اهدای لوح تقدیر، نشان البرز و جایزه 70 میلیون تومانی از آنها تجلیل شد.

طلاب سومین گروهی بودند که در این همایش معرفی و تقدیر شدند، اسامی این طلاب عبارت است از: زینب گیلانی طلبه سطح چهار حوزه علمیه در رشته فقه و اصول، مریم السادات موسوی، سطح چهار حوزه رشته تفسیر تطبیقی، سیدمحمدجواد سیدشبیری، سطح سه حوزه علمیه رشته فقه و اصول، محمدحسین عصمتی یحیی آبادی، طلبه سطح چهار رشته فقه و اصول، وحید قربانی، طلبه سطح چهار رشته فقه و اصول، محسن قمرزاده، مبلغ بین المللی، علیرضا نوروزی، طلبه سطح چهار در رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی.

در ادامه از 43 دانشجوی برنده جایزه البرز 1401 شامل 10 دانشجوی رشته پزشکی و 33 دانشجوی علوم پایه، فنی و مهندسی و انسانی با لوح تقدیر، تندیس جایزه و 50 میلیون تومانی وجه نقد تجلیل شد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان اوقاف سازمان اوقاف رشته فقه و اصول طلبه سطح چهار سازمان اوقاف لوح تقدیر تندیس جایزه جایزه البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۹۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش بزرگ هفته فرهنگ پهلوانی در قزوین برگزار شد

در این همایش که جواهری معاون اداره ورزش وجوانان، لشکری مسئول بسیج ورزشکاران و صباغی شهردار قزوین هم حضور داشت توسط هیئت ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای استان حرکات نمایشی ورزش زورخانه‌ای اجرا شد. در همایش امروز به مناسبت 17 شوال روز ورزش پهلوانی تعداد 13 مرشد و 50 ورزشکار استان قزوین ورزش های نوین زورخانه ای را به نمایش گذاشتند.

اولین زورخانه قزوین جنب دروازه درب کوشک قزوین با نام «زوارخانه» بیش از 600 سال پیش احداث شده و محلی برای استراحت و اسکان مهمان‌هایی بوده که قصد ورود به محوطه شهر قزوین داشتند. پهلوانان شهر قزوین با این پیش‌قراولان و مهمان‌ها در این محل زورآزمایی کرده و کشتی می‌گرفتند تا به اصطلاح ضرب شستی به مهمان نشان دهند که بعدها نام این محل به زورخانه تغییر پیدا کرد. از قدیمی‌ترین زورخانه‌های فعال قزوین می‌توان به زورخانه باباشاهوردی واقع در خیابان امام خمینی انتهای بازار علافها، زورخانه نائب صدر واقع در خیابان شهدا و زورخانه آقای خیرخواه در خیابان طالقانی اشاره کرد.

امیر خسته بند رئیس هیئت پهلوانی و زورخانه‌ای استان قزوین و مسئول مسابقات کشوری در حاشیه این مراسم گفت: هماکنون در استان قزوین 11 زورخانه وجود دارد و اولین آکادمی ورزش زورخانه ای، در زورخانه شهید رجایی قزوین به ثبت رسیده است. همچنین استان قزوین در ردیف استان‌هایی است که بیشترین آمار نونهال و نوجوان ورزشکار در این رشته را در اختیار دارد.

خسته بند تصریح کرد: در سطح کشوری با توجه به تعداد مسابقاتی که برگزار می‌شود، جایگاه شاخصی داریم و عنوان دار هستیم و 10 نفر از ورزشکاران نیز عضو تیم ملی هستند. در حال حاضر 300 ورزشکار بیمه شده و 126 ورزشکار نونهال و نوجوان وجود دارد که در آکادمی شهید رجایی تمرین می‌کنند.

خسته بند در خصوص این رشته نیز گفت: امسال با تعامل نزدیک که با اداره آموزش و پرورش صورت گرفت، تصمیم گرفته شد که این رشته به دانش آموزش داده شود و شروع به آموزش ورزش زورخانه‌ای و مرشدی دانش آموزان در مدارس انجام شد وبه نتایج مثبتی دست پیدا خواهد کرد.

خبرنگار: حدیثه کاظمی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228597 برچسب‌ها ورزش وزارت آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • برگزاری همایش جایزه استانی جوانی جمعیت ۲۶ اردیبهشت در قم 
  • همایش بزرگ هفته فرهنگ پهلوانی در قزوین برگزار شد
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • افزایش جایزه جشنواره البرز به برگزیدگان / ۱۰ میلیارد برای ۶۲ نخبه علمی + فیلم
  • در همایش ملی مناطق آزاد چه گذشت؟/ قشم و کیش برترین در حوزه اقتصاد
  • آئین تجلیل از، برترین‌های المپیاد‌های علمی دانش آموزی در بابل
  • تلاش های اصحاب رسانه در برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری قابل تقدیر است
  • اختتامیه جشنواره قهرمان ایران؛ میرزازاده و کیانی بهترین ورزشکاران از نگاه مردم
  • انتخاب بهترین‌های ورزش ایران
  • برترین‌های ورزش ایران در سال ۱۴۰۲ معرفی شدند